Alege Pacanele

Fruity Grooves

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruity Grooves

Fruity Grooves gratis joc ca la aparate onlineAcum este timpul sa te distrezi. Daca te-ai saturat sa joci jocuri de cazino cu teme intunecate si ciudate, pune-ti jos palaria si distreaza-te cu Fruity Grooves.

Fruity Grooves gratis joc ca la aparate online

 

Acest joc de pacanele gratuit de la Genesis Gaming nu are nici un singur lucru plictisitor in dreptul lui. Veti fi capturat de vivacitatea slotului deodata. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest slot machine este cat de frumos este asezat pe fundal. Exista cateva role, dar in aceste role aveti 1024 de moduri de a pune mana pe premiu!

Stilul de a juca acest joc de cazino este foarte unic si veti fi fascinat deodata odata cu el. Cilindrii sunt tematici purpurii si au fructe care stau pe ele. Exista o muzica placuta care se joaca in fundal si nicaieri nu se pare ca nu sunteti intr-o petrecere.

Puteti plasa un pariu incepand de la 0.40$ si pana la 5.60$. Daca se intampla sa loviti jackpotul, puteti castiga 4,480$ la acest joc de cazino online. Runda bonus va va aduce cateva rotiri gratuite, iar castigul este destul de uluitor in timpul acestor runde gratuite de sloturi. Asadar, tineti ochii asupra acelor scatters, deoarece va vor ajuta sa castigati rotirile gratuite.

In afara de asta, exista o runda cu simbol salbatic care va va oferi si plati destul de bine. Fruity Grooves, dupa cum sugereaza si numele, este o masina de tip slot foarte groovy si oricand ai nevoie de o distractie placuta la jocurile de pacanele trebuie doar lovit butonul de pornire. Prindeti 3 scatters pentru a obtine 7 rotiri gratuite si 5 scatters va va oferi 15 rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply