Alege Pacanele

Fruits Dimension

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruits Dimension

Fruits Dimension gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Fruit Dimension este slotul colorat, indraznet si luminos. Este vorba despre jocul clasic de pacanele cu fructe care a fost actualizat cu grafica si software-ul modern.

Fruits Dimension gratis joc ca la aparate online

 

Jocul are loc pe 25 de linii de plata si 5 role. Ca persoana, trebuie sa setati pariul in functie de cat doriti sa jucati cu fiecare rotire. Daca stabiliti un numar mare de linii de castig, atunci veti creste sansa castigatoare. Caracteristicile speciale pe care le puteti astepta la acest joc sunt rotirile gratuite, jocul bonus si simbolurile salbatice care va pot ajuta sa castigati bani in plus.

Comenzile acestui joc de pacanele sunt usor de accesat si jucatorul poate avea acces usor la ele. Jocul vine cu capacitatea de integrare sociala. Daca vrei sa joci fara a plati, atunci poti folosi modul de simulare unde poti sa te bucuri de joc fara a risca nimic.

Cum se joaca slotul video

Modul de simulare este functional, dar in loc sa va platiti banii proprii, veti obtine stash-ul virtual. Va veti bucura de jocurile de noroc fara sa va faceti griji daca veti pierde sau veti castiga.

Cu acest joc de pacanele, veti gasi ceva rezistent, deoarece grafica este oarecum de baza, dar bine concepute. Jocul este impecabil si neted si structura sa nu este complicata. Jocul bonus al acestui joc va adauga un premiu total din banii pe care ati castigat. Chiar daca grafica HD ar putea sa nu fie atat de puternica, acest joc continua sa fie superior celui de la alte sloturi pentru fructe si ofera senzatia autentica de cazinou cand incepeti sa jucati online.

No comments

Leave a Reply