Alege Pacanele

Fruiterra Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruiterra Fortune

Fruiterra Fortune gratis joc ca la aparate onlineJocul de cazino online Fruiterra Fortune este jocul de noroc potrivit in care aveti de alergat pe o margine pentru a incerca sa corectezi bonusurile evitand in acelasi timp capcanele care vor incheia jocul. Jocul poate aduce nostalgie unor oameni, deoarece acesta este modul in care ar trebui sa fie slotul. Puteti gasi simboluri clasice pe care trebuie sa le urmariti. Sunt baruri, clopote si fructe, cum ar fi pepeni, ciresele si portocalele.

Fruiterra Fortune gratis joc ca la aparate online

 

Daca doriti sa setati pariul, va trebui sa faceti click pe butonul de multiplicare gasit la bord. Cand folosesti 1 ca multiplicator, atunci vei primi pariul de 0,1. Daca impingeti multiplicatorul pana la 20, pariul va fi de 2 monede.

Jocul de cazino nu are cilindri si actiunile vor avea loc la marginea bordului atunci cand faceti lovituri la Spin. Cu lumina colorata care indica progresul in sensul acelor de ceasornic, atunci se va odihni la simbol. Ori de cate ori exista o victorie, atunci acesta va fi afisat in mijlocul centrului. Jocul de noroc este ca monopoly si este posibil sa pariati pana la 125.

Caracteristicile jocului de cazino

Jocul de noroc Fruiterra Fortune are butonul de joc automat si face ceea ce ar trebui sa faca. Nu va exista nici un scop atunci cand este vorba de ajustarea numarului de rotiri pe care trebuie sa le faceti. Un alt buton al jocului este butonul de resetare si acesta este ceea ce face. Pariati cu acest joc, va trebui sa faceti clic pe diferite fructe care vor aparea la tabelul de plati. De exemplu, daca pariati pe cirese, atunci va trebui sa faceti clic pe acesta pana la momentul in care setati un pariu pe care il doriti.

No comments

Leave a Reply