Alege Pacanele

Fruit Mania Wazdan

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruit Mania Wazdan

Fruit Mania Wazdan gratis joc ca la aparate online„Footbal Mania” este inca un joc de pacanele gratuit oferit de Wazdan, cu caracteristici interesante. Vrei sa joci un joc aparte? „Fruit Mania” este jocul pe care trebuie sa il joci. Poate ai jucat deja acest joc si ti s-a parut a fi un joc clasic. Dar nu te lasa inselat de aparente. Acest joc are caracteristici unice. Este un joc de pacanele cu 3 role si 9 linii castigatoare, cu simboluri cu fructe. „Fruit Mania” ofera si bilete loto, diamante, bronz si aur, semne de Vegas si altele. Stii deja ca jocul este despre castig si distractie. Cea mai buna parte este ca simbolurile nu trebuie sa apara pe linii castigatoare pentru a castiga. Cu cat mai multe simboluri, cu atat mai mari castigurile. Ai nevoie de cel putin 4 simboluri identice pentru a incasa castigurile.

Fruit Mania Wazdan gratis joc ca la aparate online


„Fruit Mania” este un jocuri de pacanele online ce ofera si surprize. Poti avea impresia ca este dificil sa castigi 4 simboluri, dar nu este asa. Dupa fiecare rotire, jocul se rearanjeaza automat, iar rolele pot fi invartire din nou. Nu este obligatoriu sa invarti rolele iar si iar, dar cu cat joci mai mult cu atat vei castiga mai mult. Uita-te si dupa simbolul Lotto – acesta este simbolul cu cea mai mare valoarea in jocul de cazino de tip slot.
Nu uita de diamantele afisate pe rolele aparatului. Iti vor aduce premii considerabile. Vor activa si runda bonus de fiecare data cand apar pe rolele aparatului de slot, si vor ocupa un loc in tabelul matrix. Atunci canad tabelul este plin, urmatoarele trei diamante vor declansa inca 9 runde bonus. Nu suna distractiv?

No comments

Leave a Reply