Alege Pacanele

Fruit Blast

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Blast

Fruit Blast gratis joc ca la aparate onlineJocul de cazino Fruit Blast este unul dintre cele mai recente jocuri si in loc de a avea cinci role, are o structura de 5×5. Acesta este locul in care pariorii pot gasi trei si chiar mai multe placi de potrivire in acelasi mod de a zdrobi bomboane sau Bejeweled.

Fruit Blast gratis joc ca la aparate online

 

Chiar daca la inceput jocul poate fi greu de invatat, este usor de inteles dupa o vreme. Sistemul vine cu sistemul de nivel in sus si ofera jucatorilor o sansa de a debloca caracteristici speciale de joc cu personaje noi care ajuta la indeplinirea realizarii sale si sa se bucure de joc.

Fundalul jocului de pacanele este un bar de fructe pe plaja paradisului. Un ecran al jocului a fost creat in asa fel incat sa dezvaluie mediul barului cu un port linistit vizibil in fereastra tulbure. In fata, jucatorii gasesc simboluri diferite care includ ananas, pepeni, struguri, lamai si cirese.

Cum se joaca

Jocul acesta de cazino nu este acelasi cu cel al jocului obisnuit. Jucatorul va trebui sa aleaga modele bloc care au diferite fructe pentru a face victorii. Jocul nu ofera o optiune de redare automata, deoarece va trebui sa faceti click cu degetele si ar trebui sa utilizati puterea creierului daca doriti sa maximizati castigul.

Puteti seta pariul la orice valoare dorita. Minimul este 0,60, in timp ce maximul este de 100,00 de monede. Cand jocul a inceput, jucatorul este capabil sa prinda combinatia de fructe eligibila si castiga atunci cand poate sa colecteze sapte simboluri ale aceluiasi fruct.

No comments

Leave a Reply