Alege Pacanele

Froots

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Froots

Froots gratis joc ca la aparate onlineFroots este jocul de cazino care va va oferi o sansa de a scapa pe undeva exotic. Jocul are multe caracteristici in cadrul tabelului de plata si unul dintre ele este simbolul salbatic. Este capabil sa inlocuiasca alte pictograme, dar nu simbolul scatter. Cu toate acestea, se poate extinde si in alte locuri. Cu aceste caracteristici, cursul acestui slot video va fi schimbat. Veti fi, de asemenea, posibilitatea de a obtine randament ridicat de plata.

Froots gratis joc ca la aparate online

Cea mai buna parte in ceea ce priveste obtinerea celei mai bune combinatii se afla la baza inferioara a rolelor a doua si a patra. Acestea sunt locurile in care simbolul salbatic se va extinde. Acesta este un bonus unic pentru slotul video. Daca pe cele doua locuri apare salbaticul, atunci se va extinde pe toate bobinele. Este posibil sa se obtina victorii cu limita mare cu acest joc de cazino.

Simboluri speciale ale jocului

Printre alte caracteristici ale slotului video, este posibil ca jucatorul sa se bucure de rotiri gratuite. Rotirile gratuite pot fi 10, 20 si 30. Numarul de rotiri gratuite se bazeaza pe numarul de icoane scatter pe care le-ati primit. Jocul de cazino ofera peste 270 de moduri pe care le puteti folosi pentru a castiga. Jocul este un joc mediu si ofera jucatorului o sansa de a juca intr-un mediu nou. Fundalul jocului este o grafica 3D si transporta o persoana de la casa pana la plaja insorita. Jocul de cazino are de asemenea un multiplicator care poate ajunge pana la de 10 ori. Cu toate acestea, aceasta se va baza pe numarul de joc pe care il aveti. Cel mai mic multiplicator este x2.

No comments

Leave a Reply