Alege Pacanele

Freaky Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Freaky Fruits

 Freaky Fruits gratis joc ca la aparate onlineFreaky Fruits sunt un foarte distractiv set de caractere introduse in acest uimitor joc de tip slot gratuit. Nu numai ca se distreaza, ci va fac si bogati dincolo de imaginatia voastra. Un pic de noroc si o investitie mica sunt necesare, dar merita. De fapt, acesta este un alt joc de tip slot faimos din seria de jocuri frenetice de la Games OS. Intr-un singur punct de vedere, acest joc de pacanele, de fapt, ia jocurile pe baza de fructe la un nivel complet nou. Din punct de vedere vizual, acesta este unul dintre cele mai uimitoare sloturi gratuite din industrie. Nu numai grafica, ci si animatiile sunt, de asemenea, clasa de varf si, cu siguranta, de top.

 Freaky Fruits gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de pacanele este la fel ca majoritatea altor jocuri slot gratuite de la casa de jocuri Games OS. Intregul panou de control este conectat la partea de jos a consolei de joc si are toate butoanele necesare pentru un joc neted cu multa distractie. Cele mai importante controale sunt controlul valorii monedelor si liniile de plata care activeaza comenzile.

Ambele aceste controale se gasesc in aceasta masina de tip slot gratuita pentru a controla procesul de pariere. Potrivit panoului de control, exista 5 linii si 30 de linii de plata maxime in acest slot gratuit. Pariul maxim posibil pe linie este de 15 monede pe runda. Deci, daca utilizati 30 de linii de plata activate si 15 monede pentru monede, pariul maxim ar fi 300 de monede. Acesta este un pariu mare. In plus, pariurile mai mici sunt disponibile si pentru jucatorii de pariuri mici, incepand de la 0,5 monede pe runda. Pentru a castiga castigurile, acest slot gratuit este echipat, de asemenea, cu un simbol bonus si un simbol wild.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele