Alege Pacanele

Four Guardians

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Four Guardians

Four Guardians gratis joc ca la aparate onlineCand soarta acestei planete este pusa in joc, va trebui sa o salvati cand apelati la legendarele animale gardian, astfel incat ei sa poata veni sa salveze omenirea folosind puterea pe care o au. Tema acestui joc de cazino Four Guardians se bazeaza pe folclorul chinezesc si se refera la minunate minuni, curaj si magie. De asemenea, va bucurati de premii in numerar.

Four Guardians gratis joc ca la aparate online

 

Fundalul jocului de cazino este un munte inedit si este un decor fantastic si natural, care nu poate da impresia puternica jucatorilor. Tamburile jocului au fost incorporate in altarul care este alcatuit din aur si fildes si exista ornamente elaborate pe fiecare parte. Butoanele de comanda sunt ascunse in meniul pop-up si trebuie sa faceti clic pe un buton discret daca doriti sa obtineti accesul la ele.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino

Jocul de tip slot online are 5 role, cu 20 de linii de plata fixe. Linile va vor arata locul in care trebuie sa aiba loc combinatia simbolurilor daca doriti sa castigati. Cu meniul de comanda, puteti alege banii pe care doriti sa il jucati pentru urmatorul rand. Depinde de voi sa decideti cu privire la pariul vostru cand faceti click pe butonul de rotire pe ecranul principal inainte de a incepe. Premiul in bani se va baza pe simbolurile cu care ati inscris si pe pariul pe care l-ati utilizat. Cand pariati mai mult, atunci deblocati castigurile mai mari.

No comments

Leave a Reply