Alege Pacanele

Fortune Dice

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fortune Dice

Fortune Dice gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Fortune Dice arata ca un simplu joc de pacanele, dar poate ascunde unele dintre victoriile mari. Tema jocului este cultura chineza, veti vedea cateva statui de aur si mai putine focuri de artificii, in timp ce in acelasi timp va puteti bucura de unele bonusuri.

Fortune Dice gratis joc ca la aparate online

 

Pentru a reda jocul, va trebui sa rotiti zarurile si sa rotiti rolele. Aceste doua au fost combinate intr-un mod frumos si deschid optiunile de a castiga masiv si de a se bucura de o distractie. Contrar jocului bazat pe zaruri, jocul acesta de pacanele nu este complicat si veti incepe sa va bucurati sa il jucati cat mai curand posibil.

Fundalul jocului este un univers abstract. Are un fundal rosu clar si profund si sustine rolele cu bara de comanda. Ornamentele si simbolurile jocului sunt toate din cultura chineza, iar culoarea rosie este considerata a fi buna.

Cum sa castiga la acest slot video

Jocul se bazeaza pe 5 role cu 50 de linii de castig. El are o pariere confortabila si incepe de la 5 pana la 500 de credite pentru fiecare rotire. Puteti sa va simtiti liber sa schimbati mizele ori de cate ori doriti, dar trebuie sa retineti ca, pe masura ce riscati mai mult, atunci puteti castiga mai mult.

Premiul de top al jocului este de 750 de ori pariul pe masura ce obtineti cateva simboluri, cum ar fi monedele de aur, amuletele din jad si simbolurile cartilor. Simbolul important al jocului este un dragon care este, de asemenea, salbatic. Daca face singura combinatia castigatoare, atunci pariul tau se inmulteste cu pana la 2000.

No comments

Leave a Reply