Alege Pacanele

Fish Tank

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fish Tank

Fish Tank gratis joc ca la aparate onlineSlotul online Fish Tank este exceptia de la reguli. Chiar daca setarile nu sunt exceptionale, animatiile si grafica sunt insa de top. Fiecare element de fundal, cum ar fi bulele, naufragiul fals si plantele, lucreaza impreuna si sunt integrate perfect pe ecran.

Fish Tank gratis joc ca la aparate online

 

Pictogramele jocului pot parea mici, dar fiecare pictograma va aparea si bara de comanda de pe partea inferioara arata discreta. Toata lumea isi va reaminti ca joaca jocul de pacanele, insa, in cele din urma, acesta este un joc perfect si ofera executia sa la perfectiune.

Jocul de tip slot online se bazeaza pe grila 3×3 si este cea mai buna optiune de luat in considerare. Chiar daca exista setari simple la baza, jocul are peste 3 provocari bonus care ar trebui sa fie deblocate.

Jocul de paanele are volatilitate ridicata si acest lucru face greu sa castigi mare parte din timp. Exista 3 role de joc si exista 8 linii de plata fixe. Puteti paria maximum 10 credite la maximum. Pariurile nu vor fi atat de impresionante, dar puteti conta la rotirea automata daca doriti sa alegeti urmatorul pariu si sa lasati rola sa se roteasca putin si sa accelereze intregul proces.

Simboluri de joc

Tabela de plati a slotului online Fish Tank are 7 simboluri si toate au fost animate. Simbolurile sunt in cea mai mare parte pesti tropical. Un calut de mare ofera cel mai mare premiu, deoarece plateste de 1.000 de ori pariul. Va trebui sa ajustati pariul daca doriti sa jucati cu caracteristicile originale ale Fish Tank.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele