Alege Pacanele

Fireworks Frenzy

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fireworks Frenzy

Fireworks Frenzy gratis joc ca la aparate onlineFireworks Frenzy slot gameeste un joc de pacanele gratuit pe care trebuie sa il incerci daca nu vrei sa astepti luna noiembrie cand incep artificiile.

Fireworks Frenzy gratis joc ca la aparate online

Fireworks Frenzy slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit foarte bine echipat si sofisticat. Rolele si fundalul au fost frumos decorate intr-o maniera luminoasa si sunt captivante si colorate, cu o grafica frumoasa a artificiilor. Totul din acest joc de aparat de pacenele a fost realizat spre delectarea jucatorilor. Jocul are 3 randuri, 5 role si 25 de linii castigatoare. Jucatorul poate activa toate liniile castigatoare, daca doreste. Efectele sonore si fundalul se completeaza unele pe altele, cu artificiile xe explodeaza si luna din fundal.

Simbolurile jocului

Jocul are trei simboluri valoroase ce pot fi afisate in acelasi timp. Primul joc afiseaza diferite rachete, in timp ce al doilea este o explozie galbena. Cel de-al treilea este multicolor si pare ca o sa explodeze. Ale simboluri din joc sunt A, K, Q, J, 10 si 9, dar acestea au valori mai mici, asa cum au si in alte jocuri de slot. Simbolul wild al jocului este Catherine Wheel (un tip de artificii in spirala) si poate inlocui alte simboluri din joc, dar nu si simbolul scatter. Simbolul wild are puterea sa faca jocul si mai interesant.

No comments

Leave a Reply