Alege Pacanele

Fairy Forest

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fairy Forest

Fairy Forest gratis joc ca la aparate onlineFairy Forest este jocul de cazino care are 5 role si 50 de linii. Este un slot video care poate fi redat pe software-ul de jocuri Platipus. Pentru a juca, jucatorul poate incepe cu 0,01 pana la 0,20 dolari. Plata maxima a slotului este stabilita la 5.000 de dolari.

Fairy Forest gratis joc ca la aparate online

 

Slotul video foloseste un simbol scatter care ofera bonusul suplimentar, chiar daca scatterul nu a cazut direct in linia de castig. Caracteristica ofera posibilitatea jucatorului de a se bucura de functia gratuita de spin. Slotul este capabil sa ofere o centura multipla.

Functia de rotire gratuita se poate plati in mare masura si permite jucatorului sa castige fara a risca balanta de jocuri de noroc. O alta caracteristica cea mai buna a acestui joc este ca jocul foloseste simbolul salbatic care inlocuieste alt simbol pe linia de castig pentru a face combinatia castigatoare. Simbolul salbatic va permite jucatorului sa treaca peste linii diferite si ofera mai multe optiuni castigatoare.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului includ zana troll, zana verde, zana rosie si unicorn. Alte simboluri sunt diamante albastre, cluburi galbene si spatii verzi cu inimi violete.

Jocul este elegant atunci cand este vorba de a juca si designerii au petrecut cea mai mare parte a timpului pentru a se asigura ca jucatorul se poate bucura de cea mai buna experienta. Simbolurile jocului au pus jucatorii intr-o lume fantezie. Asa cum se intampla si in cazul altor jocuri, exista posibilitatea de a castiga mai mult inainte ca totul sa dispara, obtinand simbolul scatterului pe primul, al doilea si al treilea rola, deschizand runda libera de rotire.

No comments

Leave a Reply