Alege Pacanele

Esqueleto Explosivo

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo gratis joc ca la aparate onlineEsqueleto Explosivo este jocul de cazino bazat pe curtea din centrul Mexicului. Exista cinci schelete si fiecare are un instrument muzical diferit si fiecare are trei cranii care sunt stivuite la partea superioara a corpului. Fiecare craniu poate canta.

Esqueleto Explosivo gratis joc ca la aparate online

 

Slot online se va deschide spre scena de noapte care se uita peste un oras montan mexican si exista o muzica locala care se apleaca cu focurile de artificii care lumineaza cerul. Scena va scana in oras si se va termina in curte si veti fi gata sa incepeti sa jucati. Cranii arata diferit si sunt colorati pe fiecare craniu. Exista numere diferite de dinti cu mustata la fiecare personaj. Prin lovirea la spin, atunci cranii vor cadea de pe ecran si vor fi inlocuiti cu un set complet nou. Daca cranii sunt capabili sa faca linia de castig, ei incep sa cante si este greu sa pastrezi o fata dreapta cand incep sa cante. Este mai amuzant daca apare craniul care arata ca Elvis de Aur si apoi explodeaza.

Caracteristicile jocului de cazino Esqueleto Explosivo

Jocul nu are caracteristicile normale, dar jucatorul se poate bucura de salbaticie exploziva, simbolurile care cedeaza cu multiplicatori. Nu exista functii suplimentare pe care le veti gasi.

Cele 15 cranii jocului apar la cele cinci role si reprezinta 17 linii de castig. Pentru joc, veti decide numai miza generala, dar nu miza pentru fiecare linie de castig.

No comments

Leave a Reply