Alege Pacanele

English Rose

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

English Rose

English Rose gratis joc ca la aparate onlineSlotul video English Rose se bazeaza pe limba engleza din epoca victoriana. Cu acest joc de la Casino Technology, este timpul ca jucatorul sa-si dezlantuie anglofilul interior. Poate vedea femei care poarta rochii cele mai frumoase, barbati cu moda dapper, chineza mai fina si ceai bun. Totul in acest joc de pacanele se potriveste cu aristocratii de clasa superioara. Jocul face ca jucatorul sa se simta ca si cum ar fi in Mandria si Prejudecatia.

English Rose gratis joc ca la aparate online

 

Meniul din joc fusese asezat intr-un mod aparte si curat. Linile de castig active sunt in joc si pot fi vazute incepand din stanga spre dreapta pe role. Efectele de animatie si sunet completeaza scena intr-un mod excelent. Exista un design puternic in joc si acest lucru se extinde pentru a ajunge la codificare. Nu exista nici un intarziere sau stutter care se gaseste in alte jocuri slot video.

Structura jocului de pacanele este de 15 linii de plata si role de 5×3 disponibile pe piata. Denumirea monedei este de 0,3 unitati pentru fiecare moneda aleasa. Jackpot-ul maxim este de 200 de monede.

Joc cu simboluri speciale

Slotul video English Rose are un simbol salbatic si o risipa si va puteti bucura de rotirile gratuite atunci cand obtineti scatter. In partea inferioara, exista submeniul unde poate fi schimbata denumirea monedei, marimea pariului si numarul liniei de plata. Sunetul si volumul jocului pot fi, de asemenea, ajustate sau jocul poate fi pus in modul ecran complet. Dupa ce a castigat, jucatorul are sansa de a dubla castigul.

No comments

Leave a Reply