Alege Pacanele

Enchanted Meadow

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Enchanted Meadow

Enchanted Meadow gratis joc ca la aparate onlineEnchanted Meadow” este un joc de aparat de tip slot gratuit nou creat de cei de la Play N’ Go. Acest joc prezinte animale, plante decorative si zane. Jucatorii interesati in jocurile de tip slot tematice se vor distra cu siguranta cu acest joc. Jocul de cazino de tip slot gratuit „Enchanted Meadow: are 5 role si 15 linii castigatoare. Fauna vibranta si flora vor fi prezente impreuna cu creaturile mitice. Muzica de fundal este captivanta. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Photo Safari” si „Myth”.

Enchanted Meadow gratis joc ca la aparate online

 

Enchanted Meadow” este un joc ce prezinta simbolurile 9, 10, J, Q, K si A, impreuna cu Regina zanelor si Medalioanele de Aur. Bonusurile suplimentare sunt si ele prezente in acest joc. Optiunea Respins si optiunea Hide and Seek recompenseaza jucatorul cu rotiri gratuite si castiuri surpinzatoare. Castigurile pot fi crescute si prin optiunea Gamble. Bonusurile sunt oferite in jocul ce poate fi jucat la cele mai bune cazinouri online.

Jocul de aparat de tip slot online „Enchanted Meadow” prezinta Stejari Salbatici Wild, zane si monede de zane. Jucatorul trebuie sa incerce bonusurile din acest joc de cazino de tip slot pentru a-si creste castigurile si pentru a trai experienta jocului la maxim. Simbolul wild al jocului este copacul i inlocuieste toate celelalte simboluri de pe rola. Expanding wilds apar atunci cand simbolul wild se afiseaza pe cea de a 3 a rola. Jocul ofera runde cu rotiri gratuite si runde bonus. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Fruit Bonanza” si „Cats and Cash”.

Enchanted Meadow” deschide o runda bonus atunci cand trei flori se afiseaza pe rolele aparatului. Jucatorul trebuie sa gaseasca zanele ascunse pentru a castiga premii. Runda bonus se incheie atunci cand gasesti o viespe. Runda Gamble este si ea disponibila in acest joc de cazino online gratuit. Rata de castig a jucatorului este de 96,17%, iar jocul este interesant. Animatiile si efectele sonore sunt foarte interesante.

No comments

Leave a Reply