Alege Pacanele

Emperors Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Emperors Fortune

Emperors Fortune gratis joc ca la aparate onlineEmperor fortune slot game” este un joc de pacanele gratuit cu 5 role si 25 de linii castigatoare, bazat pe o tema regala si maiestuoasa. Chiar daca tema nu mai este una atat de importanta in zilele noastre in politica moderna, a existat o vreme in istoria umanitatii, in care imparatii faceau legea.

Emperors Fortune gratis joc ca la aparate online

Emperor fortune slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce incepe cu povestea semizeilor romani si a cuceririlor lui Napoleon. Imparatii au avut dintotdeauna un rol in climatul politic modern. Au fost considerati atat conducatori cat si persoane normale si astfel un guvern puternic nu ar putea sa ofere tot ce este mai bun.

Scopul jocului este sa obti o parte di marea comoara a imparatului, fara sa fi prins, in caz contrar fiind condamnat la moarte pentru tradare. Poti face acest lucru in doua moduri. Functiile jocului sunt aceleasi, structura fiind de 25 de linii castigatiare si 5 role. Atunci cand afisezi o combinatie castigatiare, vei incasa o mare parte din comoara.

Simbolurile speciale ale jocului

Imparatul joaca rolul simbolului scatter in acest joc de slot gratuit. Acesta are capacitatea de a inlocui alte simboluri din joc, dar nu si simbolul scatter. Tunul este simbolul scatter din joc. Acesta este un alt simbol ce merita vanat in joc deoarece are capacitatea de a acorda rotiri gratuite si multiplicatoare. Are capacitatea de a debloca rotirile gratuite si jocurile gratuiite in cea mai simpla maniera. Bonusul Prize pick poate fi declansat atunci cand trei sau mai multe tunuri se afiseaza pe rolele regale ale aparatului de pacanele. Fiecare alegere este un joc unic si ofera un multiplicator de 100x pariul initial plasat.

No comments

Leave a Reply