Alege Pacanele

Elite Commandos

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Elite Commandos

Elite Commandos gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Elite Commandos este cel mai nou joc de cazino online si aduce realismul pietruit cu schimbarea de a castiga mare atunci cand cauzeaza distrugerea totala. Depinde de tine sa dovedesti daca esti in grupul Elite sau daca esti doar o victima a lunetistului.

Elite Commandos gratis joc ca la aparate online

 

Jocul incepe cu clipul animat din grafica HD. In joc nu veti gasi nimic asemanator cu copilul sau cu desenele animate. Coloana sonora de inalta tensiune a acestui joc va strange nervii. Cand ajungeti la ecranul principal, veti fi batuti de soldatul care va arata pusca spre tine si va cadea intr-o pozitie ingenuncheata. Fundalul este plin de distrugere totala in timp ce zona de razboi este plina de ruinele de fumat cu haos.

Tema jocului de cazino vine inapoi cu simbolurile pe care le rotiti. Veti vedea tinta de lunetist, gloante si pusti. Jocul are o grafica 3D si sunt jucate in peste cinci role cu peste 20 de linii de plata disponibile pentru a fi jucate. Puteti alege nivelul de bani pe care doriti sa il utilizati in pariuri sau puteti seta valoarea maxima.

Daca doriti sa castigati, ar trebui sa pastrati ochii asupra celor trei simboluri bonus care pot aparea pe linie. Cand le rotiti pe linia de plata, puteti obtine o schimbare de a va bucura de jocul bonus. Pentru jocul bonus, ati lovit cele sase tinte care sunt ascunse in complexul militar. Cand atingi una dintre tinte, atunci castigi.

No comments

Leave a Reply