Alege Pacanele

Dwarven Gold Deluxe

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dwarven Gold Deluxe

Dwarven Gold Deluxe gratis joc ca la aparate onlineDwarven Gold Deluxe” este un jocuri de pacanele gratuit in care piticii au ascuns cele mai interesante comori in adancul pamantului, iar scopul jucatorului este sa le descopere. Acest joc de aparat de pacanele invita jucatorul intr-o aventura epica pentru a dezgropa comorile in aur. Jocul are o grafica fluisa, reguli simple si numeroase moduri de castig la fiecare rotire. Descoperirea jackpot-ului depinde numai de strategia jucatorului.

Dwarven Gold Deluxe gratis joc ca la aparate online

Dwarven Gold Deluxe” este un joc de cazino de tip slot gratuit a carui tema este plasata intr-un univers fantastic in care exista creaturi misterioase ce isi fac drum la suprafata. Jocul se desfasoara intr-un sat de pitici, plin de case rosii in forma de ciuperca. Chiar daca rolele sunt in fundal, sunt incadrate de flori si vegetatie. Dwarven Gold Deluxe are 5 role si 25 de linii castigatoare active. Scopul jucatorului este sa afiseze combinatiile castigatiare pe liniile castigatiare. Meniul jocului ii permite jucatorului sa aleaga numarul de monede pe care sa le parieze la urmatoarea rotire si valoarea monedei. Atunci cand totul este stabilit, jucatorul apasa butonu Spin.

Jocul are doua categorii de simboluri. Simbolurile clasice sunt cartile de joc de la 10 la A. Simbolurile sunt obisnuite iar combinatiile castigatoare incep de la 3, 4 si 5 simboluri identice ce aduc premii intre 2 si 150 de monede. Simbolurile speciale sunt 4 pitici cu un cufar cu comori. Acesti aduc castiguri intre 20 si 1000 de monede.

No comments

Leave a Reply