Alege Pacanele

Dragons Rock

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dragons Rock

Dragons Rock gratis joc ca la aparate onlineExista unele jocuri de pacanele in care sunteti “Dragon Slayer” in timp ce exista alte jocuri in care dragonul este prietenul tau si nu inamicul. Daca credeti ca Dragonii sunt niste creaturi dragute, s-ar putea sa ajungeti la acest slot video pana la urma urmei.

Dragons Rock gratis joc ca la aparate online

 

Dragonii de aici sunt foarte prietenosi si par sa va ofere un zambet amiabil cu dintii ranjiti la scena deschisa. Vorbind despre slot in sine, este foarte simplu. Exista multe minuni grafice, acesta este un slot destul, dar pur si simplu de baza. Exista simboluri comune 10, J, K impreuna cu dragoni si simboluri salbatice in slotul video. Partea de jos a ecranului pare sa fie mai interesanta. Are “joc automat” cu “spin” si toate celelalte mentiuni sunt frumos scrise pe o stanca. Incercati sa jucati mai intai jocurile gratuite daca sunteti un jucator nou.

Pentru a pastra lucrurile distractive, Genesis a adaugat, de asemenea, un joc bonus aici. Sunt multe recompense care trebuie castigate in jocul bonus. Obtineti trei bonusuri de slot video si declansati cateva rotiri gratuite. Dar inainte de declansarea functiei gratuite de rotiri va trebui sa alegeti cateva jetoane diferite. De indata ce vor incepe rotirile gratuite, veti vedea imaginile dragonilor de deasupra rolelor. Puteti vedea ca oul lor vine in cutii speciale. Odata ce colectati trei oua, bobina care are simbolul se va activa. Asadar, feriti-va de aceasta caracteristica, pentru ca, daca se intampla sa obtineti vreo salbaticie in timpul acestui tur, simbolurile de pe role vor fi extinse. Dragon’s Rock este un joc gratuit de masina slot cu unele rasturnari si transformari interesante.

No comments

Leave a Reply