Alege Pacanele

Dragons Reels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca pacanele pe bani real

Game Details

Dragons Reels

Dragons Reels gratis joc ca la aparate onlineDragon’s Reel este jocul de cazino potrivit pentru oricine nu-si face griji pentru a se lua cu o fiara feroce si pentru a lupta pentru a obtine comoara ascunsa mai adanc in barlogul dragonului.

Dragons Reels gratis joc ca la aparate online

 

Daca va place genul de fantezie, atunci acest slot video va va captiva imediat atentia si va va duce la o noua dimensiune. Grafica este cea mai buna pe care o puteti vedea online, iar simbolurile acestui joc au fost create de artistul cel mai bun si calificat. Acestea sunt scuturile, razboinicii, cartile vrajite, orbii magice, sabii si ochii dragonului. Culoarea folosita este bogata si adanca si vine cu o simtire mistica, in timp ce muzica de fundal ajuta la imbunatatirea sensului maiestatii.

Caracteristicile jocului de pacanele

Daca sunteti in fata acestei provocari, atunci este timpul sa intrati in barlogul dragonului si sa-i primiti comoara. Jocul este de 25 de linii de castig, dar puteti seta numarul de linii de plata la numarul care va place cel mai mult. Cand obtineti combinatia castigatoare, puteti pleca cu victoriile.

Daca primiti simbolul razboinic, obtineti rotiri gratuite prin obtinerea a trei simboluri. Dragonul este un simbol salbatic si aduce cu el sansa de a castiga inlocuind alte simboluri. Simbolurile ochilor dragonului deschid jocul bonus. Acest lucru permite intrarea in barlogul dragonului, unde puteti deschide oua pretioase. Blasturile simbolului elimina simbolurile de pe ecran si simbolurile sunt rearanjate pentru a face o noua combinatie.

No comments

Leave a Reply