Alege Pacanele

Dragon Shrine

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Dragon Shrine

Dragon Shrine gratis joc ca la aparate onlineDragon Shrine este un joc de pacanele intrigant. Fundalul jocului de cazino online este plin de reflexii, asa cum soarele se reflecta intr-o piatra pretioasa. Atunci cand toate simbolurile cu dragoni ocupa prima rola a aparatului de pacanele, va fi activate caracteristica dragon stack re-s[in. Simbolurile dragonilor si simbolurile wild sunt blocate pe role in timpul acestei caracteristici. Jocul de pacanele poate fi jucat atat pe dispositive mobile, cat si pe laptop.

Dragon Shrine gratis joc ca la aparate online

Butonul de spinning este plasat in partea dreapta a ecranului. Pentru a economisi energie, poti alege sa faci ca jocul sa se desfasoare mai repede si mai efficient activand caracteristica autoplay. Vei avea, apoi, la dispozitie intre 10 si 1000 de rotiri consecutive neintrerupte ce te vor duce spre castiguri. Liniile castigatoare platesc pentru combinatiile castigatoare afisate de la stanga la dreapta. In timpul rotirilor gratuite, castigurile se platesc atat de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga.

Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,2 monede, iar cel maxim de 200 de monede. Cea mai buna linie valoreaza 40. Caracteristica rotirilor gratuite iti poate aduce pana la 20 de astfel de rotiri. In timpul jocului, se va activa si caracteristica Dragon stack re-spin, atunci cand simbolurile dragonilor ocupa prima rola. Aceasta aduce jucatorului 3 re-spin-uri.

Simbolurile jocului

Simbolurile valoroase ale jocului de pacanele sunt: cartile de joc de la 10 la A, dragonii, simbolurile wild, simbolul bonus si templul. De asemenea, exista si 4 pietre pretioase de diverse culori: verde, roz, albastru si bleu.

No comments

Leave a Reply