Alege Pacanele

Dragon Lady

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dragon Lady

Dragon Lady gratis joc ca la aparate onlineDragon Lady este un alt slot video senzational si de succes care a fost construit in jurul mitologiei chineze. Echipa fantastica de la Game Art este autoarea acestui joc de pacanele senzational si de fapt nu mai exista decat cateva alte jocuri care sa aiba o tematica asemanatoare. Multe dintre ele sunt mult inferioare acestei frumoase reusite de la acest producator de sloturi online.

Dragon Lady gratis joc ca la aparate online

 

La acest slot aventuros jucatorul va avea ocazia sa manevreze mai multe simboluri fantastice cum ar fi domnita dragon, bilele de crsital, inele de aur, cartea de vraji, cufarul comorii etc. Toate simbolurile mentioante acum iti vor aduce premii dintre cele mai senzatioanale. Rundele de rotiri gratuite se declanseaza cu ajutorul simbolului scatter. Valoarea castigurilor este in directa legatura cu marimea mizelor, asa ca daca nu esti un jucator incepator noi iti recomandam sa joci pe mizele cele mai mari posibile. Slotul acesta are 5 role si 10 linii castigatoare si este unul dintre cele mai simplu de jucat jocuri produse vreodata de Game Art.

Din pacate nu exista prea multe bonusuri oferite d eacest slot dar rundele de rotiri gratuite nu lipsesc si se va dovedi mai eficient in felul acesta. Premiul cel maire in acest joc este de 2000 de monede si pentru a fi incasat trebuie sa joci pe miza de 50 de monede care este cea mai mare permisa in joc. Mai mentionam ca miza minima este de 0.25 monede si in acest fel acesta este un joc pe care il poate orice impatimit de jocul la pacanele.

 

No comments

Leave a Reply