Alege Pacanele

Dr Lovemore

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dr Lovemore

Dr Lovemore gratis joc ca la aparate onlineVrei o intalnire placuta intr-o seara linistita? „Dr. Lovemore” este jocul perfect pentru tine. Este un joc de pacanele gratuit creat de Playtech ce iti ofera sansa sa te bucuri de experienta si distractia jocului de slot. Jocul este inedit – te vei intalni cu un italian ce poarta pe piept simbolul dragostei. Jocul poate fi jucat cu prietenii pentru distractie. Invarte rolele si urmareste jocul.

Dr Lovemore gratis joc ca la aparate online

Personajul Dr. Lovemore este un personaj aparte. Proabil ca nu ai mai vazut niciodata un zambet atat de viclean intr-un joc de slot. Din acest motiv exista atati jucatori care apreciaza jocul acesta. Vei vrea sa revii mereu si sa petreci timp cu Dr. Lovemore. Jocul este clasic , iar cei ce apreciaza jocurile de pacanele traditionale se vor indragosti de detaliile jocului.

Jocul are 5 role si 20 de linii castigatoare, dar partea inedita a jocului este faptul ca simbolul prezervativului va fi prezent pe liniile aparatului de pacanele. Simbolurile prezervaivelor se diferentiaza prin aroma: capsuni, portocale, etc. Pe langa acestea, te vei intalni si cu simbolul yin si yang si simboluri de flori – toate multumita laturii romantice a Dr. Lovemore. Jocul este cu siguranta un joc de aparat de tip slot online creat cu atentie de Playtech.

Jocul este plin de surprize, asa ca poti sa te astepti la o runda buna de castiguri. Poti sa ghicesti care este simbolul scatter al jocului? Pantalonii Dr Lovemore! Nu doar pantalonii sunt simbolul scatter, ci jocul are doua simboluri scatter, lucru care face ca acest joc de cazino de pacanele sa fie si mai interesant. De fiecare data cand se declanseaza runda bonus, vei primi castiguri consistente. Te poti astepta la 20 de rotiri gratuite de fiecare data cand Dr. Lovemore apare fara pantaloni. Esti pregatit?

No comments

Leave a Reply