Alege Pacanele

Douguies Delights

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Douguies Delights

Douguies Delights gratis joc ca la aparate onlineDouguie’s Delights” este un joc de pacanele gratuit ce se concentraza pe stilul american de fast food ca hot dog, pizza si burger. Jocul nu este numai despre mancarea iubita de americani, ci si despre patriotismul american, deoarece vestitele dungi si stele ale steagului sunt incluse in logo-ul jocului si in fundal. Trebuie sa ii iubesti pe americani pentru a juca acest joc.

Douguies Delights gratis joc ca la aparate online

Douguie’s Delights” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce are ca tema fast food-ul si in care referintele vizuale sunt prezente peste tot. Jocul prezinta steagul in vant si placinta americana. Design-ul nu va fi pe placul jucatorilor ce nu sunt in SUA din moment ce aspectul este o reminiscenta a paradei de 4 iulie.

Jocul are 9 linii castigatiare si 5 role. Jocul este echipat cu caracteristici bonus ce includ rotiri gratuite, simboluri scatter si jocuri bonus. Castigul maxim ce poate fi incasat este de 50.000 de dolari, iar acesta este unul din motivele pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand incepi jocul. Panoul de control al jocului este standard si include si optiune auto plai, dar nu si un jackpot progresiv. Stele si dungile sunt simbolul wild al jocului si pot inlocui simbolurile obisnuite, dar nu si simbolurile wild si bonus. Simbolul scatter este imaginea unui vultur, lucru care face inca o referire la tema americana. Simbolul rotirilor gratuite este Statuia Libertatii.

No comments

Leave a Reply