Alege Pacanele

Dolphins Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Dolphins Gold

Dolphins Gold gratis joc ca la aparate onlineDolphin Gold este un joc de cazino online uimitor gasit pe 40 de linii de castiguri pe care le puteti alege, pe 3 randuri si 5 role. Va puteti incerca norocul cand incepeti sa jucati acest joc de pacanele gratuit. Puteti lasa garda jos si puteti obtine cel mai bun trezorier care va astepta in ocean.

Dolphins Gold gratis joc ca la aparate online

 

Delfinul te poate ghida despre comoara scufundata care este ascunsa in corali. Trebuie sa-l lasati sa inoate, pentru a va putea bucura de avantajele jocului de cazino. Cand jocul are 6, 7, 8, 9, 10, 11 sau 12 delfini albasti pe al doilea, al treilea sau al patrulea tambur, puteti obtine 3, 6, 12, 16, 18 sau 21 rotiri gratuite. Cand incepeti sa jucati jocul bonus, atunci delfinul de aur va aparea la pozitiile 2, 3 si 4, in afara de delfinul albastru. Delfinul de aur se comporta ca simbolul salbatic si va inlocui alte simboluri, cu exceptia delfinului albastru. Un delfin albastru este un simbol scatter in acelasi timp, simbolul salbatic. Acesta va dubla castigurile atunci cand face parte dintr-o combinatie castigatoare.

Recifurile de corali au multe secrete. Cu toate acestea, delfinii prietenosi va vor duce in calatoria de a le descoperi. Puteti sa va scufundati si apoi sa-i urmati in aceasta lume subacvatica. Jocul acesta de pacanele are o animatie minunata, cu design frumos. Efectul sonor al jocului de cazino va va duce in atmosfera pentru tarmul oceanului. Jocul va aduce multe ore de distractie pentru persoana care decide sa joace.

No comments

Leave a Reply