Alege Pacanele

Disco Disco

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Disco Disco

Disco Disco gratis joc ca la aparate onlineDisco Disco scratch card” este un joc de pacanele gratuit care nu necesita multa pricepere din partea jucatorului. Destinul castigator sta numai in noroc. Lipsa priceperii nu va umbri placerea jocului si a castigului. Jocul este foarte distractiv si ofera numeroase recompense ce incep sa vina imediat ce vei castiga.

Disco Disco gratis joc ca la aparate online

Acest joc de cazino de tip slot gratuit ofera premii de pana la 10.000 de monede, ceea ce nu este o suma extraordinar de mare, comparativ cu alte jocuri de slot. Totusi, premiile sunt incasate numai daca depui putin efort. Ecranul jocului prezinta o bila stralucitoare, iar jucatorul va trebui sa descopere daca a afisat trei simboluri castigatoare, in fundal este o lumina puternica ce este caracteristica cluburilor de noapte. Aceasta este si tema jocului. Detaliile jocului sunt pastrate la minim, iar jocul nu prezinta intreruperi.

Caracteristicile jocului de cazino de tip slot gratuit Disco Disco scratch card

Este momentul sa vedem ce se ascunde in spatele bilei de discoteca. Poti incepe prin apasarea si miscarea cursorului pe ecran, pentru a razui si a descoperi simbolurile ce se ascund acolo. Simbolurile sunt afisate pe o structura 3×3. Simbolurile jocului sunt cartile de joc.

No comments

Leave a Reply