Alege Pacanele

Dice on Fire

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dice on Fire

Dice on Fire gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Dice on fire este un joc de cazino online ce aduce caracteristici noi, una dintre acestea fiind bonusul de rotiri gratuite.

Dice on Fire gratis joc ca la aparate online

 

La prima vedere, acest joc de pacanele are un aspect retro intalnit in jocurile de acest gen. Grafica a fost imbunatatita multumita calculatoarelor moderne si a dispozitivelor mobile disponibile. Fundalul jocului pare ca arde cu setul de role metalice si bara de comanda din josul ecranului.
Acest joc de pacanele este asemanator cu alte jocuri de slot, ce are in partea de sus a ecranului un rand de zaruri si o rola inactiva in partea dreapta a ecranului.
Jocul are 5 role si 5 linii castigatoare. Jucatorul poate paria intre 0,50 si 50 de credite pentru fiecare rotire. Jucatorul poate activa pariul maxim cu activarea caracteristicii auto play. Jocul poate fi jucat oricand. Caracteristicile jocului pot fi activate atunci cand vrei sa grabesti un pic actiunea si cand vrei sa te bucuri de joc..

Caracteristicile speciale ale jocului

Simbolurile jocului includ ardei rosii, galbeni si verzi, alaturi de simbolurile clasice cu fructe ce pot aduce pana la x5000 valoarea pariului initial. La inceputul jocului, va trebui sa fi atent la simbolurile cu ardei deoarece unele dintre acestea contin si un mic zar. Daca reusesti sa gasesti zarul, atunci zarul corespunzator se va aprinde deasupra fiecarei role. Atunci cand gasesti 5 zaruri, vei activa rola bonus. Daca afisezi zarul cu numarul sase, vei intra in runda bonus gratuita Dice on Fire.

No comments

Leave a Reply