Alege Pacanele

Diamond Express

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Diamond Express

Diamond Express gratis joc ca la aparate onlineSlotul online Diamond Express se bazeaza pe povestile descoperirilor diamantului. Jocul acesta de pacanele va va duce mai adanc in lumea din Vestul Salbatic, unde veti gasi avere si aventura. Jocul are ceva unic cu el. Jocul se bazeaza pe 3 role cu 8 linii de castig si fiecare rotire va ofera o sansa de a castiga masiv.

Diamond Express gratis joc ca la aparate online

 

Trebuie sa potriviti trei simboluri pe linia de castig daca doriti sa castigati. Exista diamante albastre, galbene si verzi pe role si puteti obtine, de asemenea, o sansa de a juca 3 jocuri bonus diferite, care sunt Labyrinth Mine, Diamond Hunt si Buffalo Game.

Diamond Express va aduce actiunea, dar va va face sa va distrati pentru o perioada lunga de timp. Jocul este un amestec perfect intre functionalitate si flash. Ajuta la atingerea obiectivelor in diferite moduri. Suma pariurilor va varia de la 0.01 pana la 15.00. Plata maxima a jocului este de 9.000 de dolari.

Caracteristicile jocului de tip slot online

Pentru designul sau, atunci slotul online Diamond Express are cele mai bune vizuale pe care le puteti gasi. Jocul aduce amintiri de demult. Aceasta include abilitatile vechi de taur si carul clasic occidental. Printre caracteristicile acestui joc, exista simbolurile scatter. Nu veti gasi niciun alt joc de pacanele care sa va ofere sansa de a castiga masiv ca Diamond Express. Alte caracteristici includ runda de bonus gratuita pentru roti si ofera posibilitatea de a va bucura de multiple rotiri gratuite fara sa le platiti. Cu roata Bonus, veti avea sansa de a va bucura de recompensele inimii.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele