Alege Pacanele

Dead or Alive

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dead or Alive

Dead or Alive gratis joc ca la aparate onlineDead or Alive este o masina de sloturi video cu cinci tambururi, noua linii de joc plus o tema Wild West, dezvoltata de NetEntertainment. Acesta contine simboluri scatter si simboluri salbatice, cu un mod unic de rotiri gratuite. Cand atingi un simbol salbatic al banditilor in modul de rotiri gratuite, este inca lipicios, in timp ce poti colecta toate cele cinci si castigi o plata masiva. Toate castigurile din jocul de pacanele sunt dublate in timpul rotirilor gratuite. Puteti relua si alte douasprezece rotiri gratuite in timpul rundei gratuite de rotiri.

Dead or Alive gratis joc ca la aparate online

 

Sticky Wild este una dintre caracteristicile uimitoare ale rotirilor gratuite, prin care posterul dorit este simbolul salbatic si va transforma in salbaticie in timpul trasaturii. Unul sau mai multe simboluri salbatice lipicioase va vor castiga inca cinci rotiri gratuite. Poti sa aduni o gramada de 29 de rotiri gratuite cu multiplicator 2x, la fel ca la sloturile video Black Gold si Freaky Bandits.

Jocul de pacanele marca NetEnt numit Dead sau Alive se bazeaza pe bunul si vechiul vest salbatic. Este un slot video fantastic tematic care ofera caracteristici mici si gameplay ieftin, facandu-l potrivit pentru incepatori. Slotul video contine doar cinci role si noua linii de plata, astfel incat setarea jocului va fi usoara. Valorile monedelor difera si variaza de la 0,01 la 0.50 EURO si o suma de patru monede pe linie de plata poate fi pariata. Exista o multime de icoane platitoare ideale si simboluri cu plata scazuta in jocul slot. Icoanele tematice sunt insigne de serif, pistol, palarie, cizme si toc, care sunt folosite pentru a reprezenta tema Wild West a acestui slot.

Pictograma scatter a acestui slot video este perechea de pistoale. Mai multe simboluri scatter vor solicita o runda de bonus. Excesul de caracteristici speciale cum ar fi scatters, spinuri, salbatice lipicios si altele face din Dead sau Alive un joc de pacanele cu adevarat savuros. Un alt lucru este pariul maxim care este scazut, ceea ce inseamna ca exista un jackpot urias care va fi castigat.

No comments

Leave a Reply