Alege Pacanele

Darts Heroes

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Darts Heroes

Darts Heroes gratis joc ca la aparate onlineThe Darts Heroes este un slot video care are loc in viitor. Este un turneu de darts intergalactic, iar stelele sunt Phil Taylor, Gary Anderson, Michael Van Gerwen si Raymond Van Barneveld. Acest joc de cazino online reuneste superputerea si sagetile.

Darts Heroes gratis joc ca la aparate online

 

Slotul video special pentru eroii jocului de darts este jocul care aduce science fiction la masa si acesta este ceva pe care oamenii nu s-au gandit sa-l intalneasca la inceput. Jocul se desfasoara acum in arena futurista unde exista un numar mare de fani. Intre semnele de neon si lasere, exista 4 protagonisti care concureaza pentru a deveni campionul de darts intergalactic.

Cand joci The Darts Heroes, vei avea 243 de moduri de a castiga si 5 tambururi pentru a le intoarce. Gama de pariuri incepe de la 0,40 pana la 40 de credite la fiecare tur. Bara de comanda se gaseste sub bobine si are comutatoarele si butoanele necesare si aceasta include comanda rapida de pariere cu m odul de redare automata.

Caracteristici speciale ale jocului

Premiile de top ale acestui joc sunt 4 eroi de darts, tinte si simboluir de carti, printre altele. Castigurile mari asteapta un jucator capabil.

Cand turneul este deja in desfasurare, va fi momentul de a verifica superputerea celor 4 eroi. Fiecare dintre acesti jucatori este capabil sa se transforme in simboluri bonus oricand, in masura in care se afla pe tamburul numarul unu, trei si cinci. De asemenea, eroii se pot transforma in salbaticie si pot inlocui simbolurile de baza. Fiecare are o modalitate specifica de a se extinde pe role folosind un anumit tipar.

 

No comments

Leave a Reply