Alege Pacanele

Cuckoo

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cuckoo

Cuckoo gratis joc ca la aparate onlineCuckoo este jocul de tip slot video care este alimentat de 10 linii de pariu cu 5 role. Tema jocului de pacanele este ceramica pictata cu arta mesmerizanta si aceasta include ouale pentru ca era destinata eliberarii in timpul Pastelui. Este un joc simplu si are un joc bonus.

Cuckoo gratis joc ca la aparate online

 

Un jucator este capabil sa parieze 10 sau chiar mai putine linii de castig pentru fiecare rotire. Pariul poate fi de pana la 10 monede pentru fiecare linie. Valoarea pentru a paria incepe de la 0.01 credite, dar rolul mai mare poate ajunge pana la 100 de credite pe fiecare rotire. Daca volatilitatea jocului de pacanele a fost setata ca implicita si nu ofera sentimentul de furnicaturi necesare, trebuie sa optati pentru un joc de risc in care aveti sansa de a dubla castigul sau de a-l pierde.

Bonusuri si simboluri

Jocurile cu sloturi video au 7 simboluri si acestea includ un jack pentru supapele cardului ace, dar simbolurile de valoare ridicata sunt ouale pictate. In timp ce continuati sa jucati, este posibil sa obtineti in jur de 1500 de monede. Ouale pot acorda peste 50.000 de monede pentru fiecare linie. Cu toate acestea, au nevoie de 3 simboluri pentru a castiga acest premiu, iar combinatia ar trebui sa inceapa la tamburul din stanga. Trei simboluri obisnuite ale jocului pot fi amestecate pentru aproximativ 500 de monede pentru fiecare linie.

Jocul de pacanele nu are salbatice, dar exista imprastieri care au fost incluse si se comporta ca un gateway catre un joc de ceas Bonus.

No comments

Leave a Reply