Alege Pacanele

Crystal Mystery

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Crystal Mystery

Crystal Mystery gratis joc ca la aparate onlineCrystal Mystery este unul dintre cele mai distractive si mai profitabile sloturi video din lume. Acest joc senzational ne permite sa ne bucuram de misterele piamidelor vechi din America, in timp ce colectezi cristalele de cristal. Acesta este un slot produs de Game Art cu 5 role si 10 linii de castig in genul unor pacanele clasice probabil ca le jucat cu ani in urma in salile de joc. Acest slot este foarte popular printre iubitorii de pacanele care vor fi delectati cu castigurile uriase oferite de acest aparat de jocuri generos.

Crystal Mystery gratis joc ca la aparate online

 

Jocul se bazeaza pe Eldorado, faimosul oras al aurului care este de fapt un mit. Ca sa reprezinte orasul cat mai realist chiar si fundalul slotului video a fost desenat in auriu. Pe langa fundal, toata grafica este simpla si o incantare pentru ochii pasionatilor de pacanale. Creatia jocului este pur si simplu minunata, cu ultimele tehnologii disponibile pe piata. Misterele nu se aplica si la modul d ejoc, care este foarte usor si intuitiv si chiar si un jucator va intelege rapid comenzile si strategiile jocului in cateva minute.

Pentru a incepe jocul trebuie sa selectezi miza pe care doresti sa joci in functie de numarul liniiloe rastigatoare pe care vrei sa pariezi. De fapt numarul lniilor pe fiecare runda este neschimbat, dar poti ajusta marimea mizei apasand pe sagetile stanga-dreapta. Castigurile dunt direct promortionale cu marimea mizei pe care joci. In afara de asta, jocul mai are si runda de pariere in care jucatorul poate decide daca vrea sa dubleze sau nu castigurile. Daca esti un om ocupat poti oricand folosi functia d eauto-play si asa castigi fara sa dempui nici macar un efort.

 

No comments

Leave a Reply