Alege Pacanele

Cool as Ice

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cool as Ice

Cool as Ice gratis joc ca la aparate onlineCool as Ice este un joc de cazino gratuit, care va poate inveseli in cel mai scurt timp. Acest slot video este exact asa. Este un joc de pacanele cu cinci role de aparat, care include si 25 de linii de plata fixe. Acest joc de sloturi gratuite are cateva simboluri comune cum ar fi 9, 10, J, Q, dar principala atractie este pinguinul, foca etc. Ursul polar si eschimosul sunt de asemenea unele dintre simbolurile cu plata generoasa.

Cool as Ice gratis joc ca la aparate online

 

Copca de pescuit ca simbol va actiona ca salbatic si va inlocui celelalte simboluri. De asemenea, exista o pictograma inghetata. Simbolul Cool as Ice este scatter aici.

Deoarece exista un simbol de scatter, puteti ghici ca exista si multe simboluri bonus. N-am glumit cand am mentionat ca acest joc este distractiv. Acesta vine cu patru tipuri diferite de runde bonus. Exista o caracteristica salbatica a aisbergului, o caracteristica de pescuit la copca, un joc de hartuire si, desigur, ultimul este jocul cu rotiri gratuite.

Spre deosebire de alte jocuri de pacanele, Genesis a fost cu adevarat generos cu rundele bonusului aici. Nu exista un joc mai bun pentru a te “raci” decat aici – cu fundalul rece de gheata arctic si grafica rece veti avea cu siguranta un timp distractiv aici. Jocul cu husky de curse este jocul care este declansat atunci cand aterizati cainele husky de pe tamburul numarul unu si saniele de pe tamburul numarul cinci al aceluiasi rand. Cainii vor cadea acum si vor lasa salbatii sa vina la viata.

Tamburele vor fi reevaluate atunci cand cursa se va incheia. Este destul de distractiv sa le vezi cand se rostogolesc pe acest slot machine liber.

No comments

Leave a Reply