Alege Pacanele

Chunjie

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Chunjie

Chunjie gratis joc ca la aparate onlineChunjie este un slot video cu 38 de linii si cu 5 role video. Chunjie reprezinta Anul Nou Chinezesc si acesta este ceea ce jucatorii sarbatoreste de fiecare data daca lovesc o rotire. Totul are loc intr-o volatilitate mai mare, cu multiplicatorul salbatic masiv si rotirile libere ale alegerii oricui. 

Chunjie gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de pacanele poate fi jucat folosind 10 monede pentru fiecare linie si este evaluat pornind de la 0,01 pana la 1 credit fiecare. In partea de sus a unui mod Turbo, jucatorii pot profita din plin de un joc de risc optional. Aceasta se bazeaza pe cartile de joc care permit dublarea castigului de peste 10x intr-un singur rand.

Bonusuri si simboluri

Chunjie poate prezenta in jurul valorii de simboluri de valoare de 4 randuri si ele sunt cardurile de inalta plati si exista simboluri chinezesti de mare valoare care includ lingouri de aur, Clementine, peste koi, monede norocoase si pocnitori.

Simbolul salbatic, cand vine vorba de mix; va inlocui sau inlocui rachetele. Pentru 2 pana la 5 pe linia activa, puteti castiga incepand de la 8 pana la 888 de monede. Cu toate acestea, acest lucru nu este nimic in compararea multiplicatorilor aleatorii salbatici care se aplica cu diferite salbatice. Orice pictograma care implica o pictograma salbatica va fi inmultita cu x2, x3, x8, x18 cu x88.

Scatterul dragonului este un alt simbol special si poate fi valoros ca si celalalt omolog. Pretul sau este de 7,144 de monede si este un bonus cheie pentru a obtine rotiri gratuite. Veti avea nevoie sa obtineti trei sau chiar mai multe din acest simbol bonus pentru a castiga.

No comments

Leave a Reply