Alege Pacanele

Cheng Gong

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cheng Gong

Cheng Gong gratis joc ca la aparate onlineCheng Gong Slot machineeste un joc de pacanele gratuit ce te poarta intr-o lume mistica. Acest joc de aparat de pacanele este magic si poate parea chiar real.

Cheng Gong gratis joc ca la aparate online

In chineza, jocul se traduce cu noroc sau succes. „Cheng Gong Slot machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce iti ofera magia orientului. Te vei intalni cu lampadare magice, gheise si dragoni. Jocul in sine este unul clasic si are o tema chinezeasca antica, din care nu lipsesc printesele, dragonii si alte simboluri ce fac parte din tema.

Cheng Gong Slot machine are 25 de linii castigatoare si 5 role. Este un joc creativ si iti va oferi to ceea ce iti doresti. Jocul este plin de frumusete si gratie si surprinde eleganta chineza. Chiar daca este un joc rapid, elementele combinate contribuie la sentimentul sofisticat al jocului.

Simbolurile speciale ale jocului

Cheng Gong Slot machine” este un joc de slot gratuit in care dragonul este simbolul special, iar atunci cand se afiseaza in numar de 3, vei castiga un extra magic dragon. Acesta iti va acorda un premiu special. Premiile incasate sunt diferite si pot multiplica valoarea pariului. Cel mai mic premiu al dragonului magic incepe cu 10x pariul plasat si poate creste pana la 50x si 100x.

Gheisa dansatoare este numita si printesa dansatoare, si trebuie luata in considerare in acest joc. Atunci cand se afiseaza in numar de trei, iti va acorda doua evantaie. Daca vei alege evantaiul din dreapta, vei incasa un multiplicator.

No comments

Leave a Reply