Alege Pacanele

Caribbean Holidays

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Caribbean Holidays

Caribbean Holidays gratis joc ca la aparate onlineLa ce te gandesti cand ai in minte Caraibe? La plaja si la rasaritul soarelui, dar si la pacanele? Acest joc de pacanele gratuit le combina pe toatte. Este unul din cele mai populare jocuri oferite de Novomatic. Jocul nu are una, doua sau cinci, ci 20 de linii castigatiare, cu 5 role, de unde rezulta ca este unul din cele mai profitabile jocuri. Te va captiva din primul moment. Jocuri similare pe care le poti incerca sunt: Hot Chance si Queen of Hearts.

Caribbean Holidays gratis joc ca la aparate online

 
In acest joc vei primi pana la 45 de rotiri gratuite si caracteristica auto play, pentru momentele in care vrei sa iei o pauza si sa invarti rolele neincetat. Este un joc simplu si se incarca intr-un minutt – asa ca poti sa il joci din confortul casei tale.
Acest jocuri ca la aparate online prezinta personaje, unele bazate pe plaje exotice di Caraibe, facandu-te sa te simti ca si cum esti chiar acolo. Lumea virtuala este foarte profitabila si acorda de rotiri gratuite. Trebuie sa urmaresti simbolul wild, salvamarul. De asemenea, ai si opportunitatea de a schimba rata jocului. Incearca si alte jocuri similare pe Novomatic: Magic Princess si The Magic Flute. Caribbean Holidays este un joc din care nu te vei mai putea opri. Culorile aprinse si castigurile continue te vor face sa continui sa joci. Poti activa oricand caracteristica „auto play”. Pe rtotal, jocul este usor si se incarca repede. Fiecare castig iti va aduce un multiplicator. Poti juca ore in sir fara sa te plictisesti.

 

No comments

Leave a Reply