Alege Pacanele

Bonus Star

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bonus Star

Bonus Star gratis joc ca la aparate onlineBonus Star ofera niste sanse de castig uriase jucatorilor de sloturi video. Acest joc poate fi jucat ca in salile de pacanele pentru bani sau chiar si gratuit. Avem aici un aparat de joc cu 3 role si 27 de linii castigatoare. Acest slot va declansa runda de rotiri gratuite de cate ori vom prinde simbolul stea de aur pe linia principala a slotului. In plus, mai avem si o runda bonus care se ofera atunci cand prindem un diamant sau o stea de aur. Aceasta iti aduce credite si jucatorii primesc recompense frumoase. Ca si alte pacanele Kajot, si acesta este unul interesant si care are o runda de pariere in care castigurile pot fi multiplicate pana la sume astronomice. Chiar daca exista si riscul de a pierde in runda pe pariere, avem totusi o plasa de siguranta in care jucatorii au castigul securizat. Si cel mai important, jucatorul este acela care alege daca doreste sa riste sau nu. Acest joc de la Kajot Casinos poate fi jucat gratuit si cu bonusuri de inregistrare super.

Bonus Star gratis joc ca la aparate online

 

Slotul video Bonus Star foloseste denominari de 1 punct din valoarea unui credit. Fiecare credit valoreaza 0.01 EURO. Lucrul cel mai bun la acest joc de pacanele este ca are grafica superba si efecte sonore uimitoare pe gustul iubitorilor de pacanele. Incarcat cu o multime de caracteristici de top, acest slot iti permite sa dublezi castigurile rundei atunci cand doresti acest lucru. Slotul video de la Kajot iti ofera niste runde unice cum ar fi rundele bonus si in care castigurile pot fi multiplicate foarte rapid si usor atunci cand simbolurile speciale poposesc pe ecran. Runda de pariere este cea mai interesanta si sta la alegerea ta daca o folosesti sau nu ca sa dublezi. Daca nu doersti sa iti asumi niciu risc si sa joci la siguranta asta este doar decizia ta. Pe scurt, un joc incitant si in care ai sansa sa obtii rapid un castig de zile mari.

Bonus Star este un nou slot video plin de adrenalina si distractie produs de Kajot. Alte jocuri similare: Demon Master, Aztecs Empire, Lucky Dragon si Stone Age.

 

No comments

Leave a Reply