Alege Pacanele

Blue Diamond

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Blue Diamond

 Blue Diamond gratis joc ca la aparate onlineDiamantele verzi sunt cele mai rare diamante din lume. Pe de alta parte, diamantele albastre sunt nepretuite. Multumita companiei de jocuri de noroc Red Tiger Gaming, toti primim o sansa de a avea o bucata din aceasta piatra pretioasa. Intr-un fel, acest diamant albastru este mai pretios decat orice diamant natural albastru gasit vreodata de pe fata pamantului. Acest slot online gratuit este un slot cu 3 tambururi gratuite si cu o multime de oportunitati de a castiga masiv. Redarea acestui joc de noroc fantastic si gratuit nu va va aduce decat bucurie si fericire pura.

 Blue Diamond gratis joc ca la aparate online

 

Pe de alta parte, aceasta masina slot gratuita este un hibrid intre jocurile de pacanele clasice vechi si cele mai recente sloturi online gratuite. Acest joc contine de fapt o multime de simboluri clasice, cum ar fi baruri, cirese si sapte. Chiar daca acestea sunt inca din epoca jocurilor cu fructe, acestea sunt modificate pentru a reprezenta si epoca moderna. Simbolul BAR din acest joc de noroc are mai multe culori. Cel mai bun simbol BAR este cel de culoarea aurului. De fapt el are abilitatea de a multiplica pariul pana la de 38 de ori. Oricum, exista alte doua simboluri care platesc mai mult, si anume, 7 si diamantul albastru. Ciresele, pe de alta parte, sunt cele mai mici simboluri platitoare. Ciresele va pot multiplica mizele de la 1x la 3x.

Simbolurile de inmultire al simbolurilor BAR variaza de la 8x la 38x in functie de numarul de simboluri si de culoare. 3 sptari rosii sunt capabili a va oferi pana la de 88x si 3 diamante albastre sunt capabile sa ofere pana la de 888x miza.

No comments

Leave a Reply