Alege Pacanele

Black Diamond

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Black Diamond

Black Diamond gratis joc ca la aparate onlineBlack Diamond slot game” este un joc de pacanele gratuit simplu si clar. Cadrul de metal si luminile pietrelor aduc profesionalismul in joc. Acest joc de aparat de pacanele gratuit are 3 randuri, 5 role si 25 de linii castigatiare. Runda de rotiri gratuite poate fi redeclansata alaturi de un bonus aleator. Atractia principala a jocului este un joc in care ai sansa sa acumulezi castiguri. Jocul poate fi jucat si in modul auto play.

Black Diamond gratis joc ca la aparate online

Black Diamond slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care fundalul rolelor prezinta munti intr-o atmosfera industriala. Jocul poate fi jucat ata pe dispozitive mobine cat si pe desktop. Pietrele pretioase din joc au diverse culori si includ smaralde si rubine. Jocul are si un fundal portocaliu, lingouri de aur cu diamante wild pe un fundal albastru. Simbolurile clasice sunt si ele incluse in joc si au pietre pretioase ce se aprind in combinatiile castigatoare. Jocul ofera ocazional si bonusul de rotiri gratuite.

Piatra galbena este cel mai valoros simbol al jocului, iar atunci cand se afiseaza in numar de 5, jucatoul primeste 6000 de monede. Simbolul wild al jocului nu ofera premiul ca i-a fost desemnat, dar atunci cand se afiseaza in numar de cinci, vei primi 6000 de monede ca si pietre galbene. Celelalte doua simboluri speciale sunt simbolul scatter care este o piatra rosie inscriptionata cu scatter, si simbolul bonus ce infatiseaza trei lingouri de aur.

No comments

Leave a Reply