Alege Pacanele

Bikini Island

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Bikini Island

Bikini Island gratis joc ca la aparate onlineBikini Island este un loc pe care nu ar trebui sa-l ratezi niciodata ca jucator liber de jocuri de tip slot. Acesta slot video este plin de premii super cool si bauturi pentru a petrece o vacanta misto. Intregul joc este proiectat superb pentru a da impresia unei insule tropicale in care totul este disponibil pentru a petrece un timp relaxat sub soare, la plaja. Acesta este, de asemenea, un joc de tip slot aventuros si gratuit, unde nu veti simti trecerea timpului.

Bikini Island gratis joc ca la aparate online

 

Aceasta este un slot video produs de unul dintre liderii din domeniu, dezvoltatorul de jocuri de tip slot numit Habanero. Designul, grafica, si animatiile nu sunt superbe, dar suficient de calitative pentru a asigura atmosfera necesara. Oricum, toate aceste desene si animatii se potrivesc in totalitate cu tema jocului. De asemenea, profilul de sunet se potriveste cu grafica acestui slot video gratuit. Pe de alta parte, acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai colorate sloturi gratuite de pe piata. Deci, din orice perspectiva, acest joc este un furnizor nesfarsit de distractie si distractie pura. Aici avem 5 role si 25 de linii castigatoare. Numarul de linii de plata active pentru fiecare rotire poate fi schimbat daca este necesar.

In afara de asta, nivelul de pariuri si marimea monedei pot fi schimbate pentru fiecare rotire. Sistemul de premiere este clar prezentat in tabelul de salarizare. Marimea premiului este total dependenta de marimea pariului si de natura combinatiei de castig. Aceasta uimitor joc de tip slot gratuit are o gama larga de premii care pot varia intre 2 monede si 12.000 de monede pentru fiecare rotire.

No comments

Leave a Reply