Alege Pacanele

Bank Walt

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bank Walt

Bank Walt gratis joc ca la aparate onlineCu jocul de cazino online Bank Walt va veti intalni cu Walt, el este un functionar bancar batran si va va prezenta cateva lucruri mai fine de care va puteti bucura in viata, cum ar fi trabucurile groase si lichiorul fin. Veti putea, de asemenea, sa va bucurati de bani buni. Bank Walt are 5 tambururi cu 20 de linii de plata. Pe masura ce jucati, va veti bucura de doua jackpoturi progresive in total. Jocul acesta de pacanele este realizat in grafica 3D.

Bank Walt gratis joc ca la aparate online

 

Bank Walt va lua jucatorii in lumea luxoasa a anilor 1920. Aceasta este perioada care a venit din cauza Marelui Razboi al anului 1910. Acest lucru a dus la prosperitatea si bogatia din jurul natiunii americane.

Simboluri de joc

Acest joc de pacanele readuce esenta bogatiei nelimitate cu afisarea opulenta a simbolurilor bobinei. Acestea includ seiful plin de monede de aur, valiza care este plina cu banii si semnele stralucitoare ale dolarului. Cu toate acestea, sloturile au caracteristica simbolurilor care descriu cultura timpului, cum ar fi caseta de trabucuri, sticle de lichior, masina de scris si gramofoane.

Caracteristicile jocului de pacanele

Simbolurile jocului de cazino sunt in claritate tridimensionala si arata splendoarea si luxul acestei epoci. Tamburele au o sala de banca mare si sunt aurite cu podoaba de aur cu corpuri extravagante. Chiar si controlul jocului are arta deco estetica cu ea. Walt, managerul bancii, va fi si el in apropiere pentru a va ghida in timpul jocului si pentru a face secventele castigatoare. Cand castigi, domnule Walt, va sarbatori alaturi de tine folosind o melodie tematica de orchestra.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele