Alege Pacanele

Bandits Bounty

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Bandits Bounty

Bandits Bounty gratis joc ca la aparate onlineVestul salbatic este cunoscut ca o perioada renumita din istoria americana. Cu medii diferite, exista povestiri despre barbati care se aflau pe fuga si despre vanatorii de recompense care merg dupa ei. Portile orasului inconjoara rolele si exista logo-ul titlului care este numele orasului. Icoanele jocului de cazino arata foarte bine si sunt de imagini de inalta calitate, care sunt insigne serif, cranii de vaca, banditi, serifi si fete de bar. Simbolurile numerice si litere sunt minunate si vin cu fonturile care aduc stilul vechi vechi. Designul folosit este perfect pentru vechea tema vest.

Bandits Bounty gratis joc ca la aparate online

 

Pentru a juca jocul de cazino, trebuie sa fii mai rapid in comparatie cu pistolul din vestul vechi. Interfata cu utilizatorul jocului este prea intuitiva si functioneaza direct cu tastatura. Puteti utiliza sagetile dreapta sau stanga de pe tastatura daca doriti sa micsorati sau sa cresteti o suma de linie. De asemenea, puteti utiliza sagetile in jos sau in sus pentru a scadea sau a mari pariul.

In cazul in care doriti sa incercati toate dintr-o data, atunci trebuie sa loviti W la pariul maxim si o masina de joc in care puteti apasa pe o astfel incat sa puteti seta numarul de rotiri cu care doriti sa jucati. Daca sunteti gata sa jucati, faceti click pe bara de spatiu care roteste rolele.

Caracteristicile jocului de cazino

Jocul se bazeaza pe douazeci de linii de plata cu cinci role cu un coloana sonora ucigas care adauga drama la proces.

No comments

Leave a Reply