Alege Pacanele

Baking Day

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Baking Day

Baking Day gratis joc ca la aparate onlineActiunea la slotul online Baking Day are loc intr-o bucatarie si exista o serie de ingrediente care vor cadea la vederea pentru a forma simbolurile castigatoare pe acest joc cu 3 tambururi. Ecranul are o fereastra deschisa in care exista o placinta de cirese care se raceste si se vede in aer liber. Este un simbol al fericirii interne.

Baking Day gratis joc ca la aparate online

 

Jocul acesta de pacanele este o reminiscenta a aplicatiilor gratuite destinate copiilor prescolari si ii invata cum sa amestece ingredientele si sa faca propriile briose. Cu toate acestea, jocul este destinat publicului adult.

Jocul de tip slot online are un aspect minimalist, astfel incat nu va exista nici un cadru folosit pentru a contine role si acestea vor pluti in spatiu. Aceasta metoda ofera ingredientelor camera in care pot respira, in acelasi timp, acestea nu vor bloca vederea de fundal. Jocul are doua jackpot-uri progresive.

Comenzile jocului se gasesc in sertarele de bucatarie din partea de jos a ecranului. Ele afiseaza creditele la stanga si valoarea fiecarui credit la dreapta. Cand faceti click pe pictograma roata dintata, comanda se deschide pentru a afisa sagetile pe care le puteti utiliza pentru a alege nivelul pariului.

Simboluri de joc

Deoarece jocul are 3 role, apoi pentru a castiga, va trebui sa potriviti 3 simboluri identice pe liniile de castig active. Simbolurile jocului sunt pungi de faina, pungi de glazura, boluri de oua si miere si cupe de masurare. Simbolurile cu plata inalta sunt Decoratorul de torturi, Cupcake Tower, Reteta si jocul Flash.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele