Alege Pacanele

Attack of the Zombies

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Attack of the Zombies

Attack of the Zombies gratis joc ca la aparate onlineZombi sunt ceva despre care toata lumea este putin curioasa. Aceasta este singura tema pe care nimeni nu a asociat-o vreodata de sloturile video gratuite.

Attack of the Zombies gratis joc ca la aparate online

 

Genesis Gaming a venit cu aceasta idee noua de a crea o tema bazata pe zombie, care are distractie, aventura si plati placute. Pe o privire de ansamblu, acest joc de cazino online pare sa aiba 5 role si 50 de linii de plata. Grafica pare a fi destul de interesanta. In loc sa-i daruiasca un feeling vibrant, producatorii au pastrat atmosfera destul de amuzanta. Da, exista un cimitir infricosator in fundal si exista cripte si un soare purpuriu. Dar acestea sunt toate ca desnele animate si rezultatul final este ca aveti un joc de cazino foarte distractiv cu cateva caracteristici zombie interesante.

Exista patru vanatoare de zombie la aceasta de tip masina slot video gratuita si toate sunt similare in valoare. Aceste patru vanatoare de zombie sunt plecate pentru a vana sase zombi in padure. Ghici ce reprezinta simbolul salbatic? Este chiar creierul! Da, este un creier putin colorat in portocaliu, despre care credem ca este colorat in acest fel, pentru a face sa para delicios pentru zombi.

Sa vorbim acum despre partea distractiva – caracteristicile bonusului. Exista o caracteristica bonus interesanta numita rotiri gratuite Antidote. Simbolul antidot trebuie sa aterizeze pe tamburul numarul trei. Dar inainte de toate, toti cele patru vanatoare de zombie vor deveni zombi. Dupa ce obtineti antidotul, una dintre vanatoarese va intoarce inapoi normal si va deveni un simbol salbatic si va inlocui toate celelalte simboluri. Astfel vor incepe rotirile tale gratuite. Asta e ceva. In general, acest joc de cazino este destul de infiorator si suficient de satisfacator pentru toti iubitorii de zombie.

No comments

Leave a Reply