Alege Pacanele

Atlantis World

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Atlantis World

 Atlantis World gratis joc ca la aparate onlineAtlantic World este una dintre cele mai bune realizari de la GameArt in domeniul pacanele online. Acesta este de fapt rezultatul unei dorinte in crestere din partea fanilor care doresc mereu un slot video mai mare si mai bun. Chiar si numele jocului sugereaza ca acesta nu este un joc obisnuit. Acesta este cu siguranta mai mult decat atat.

 Atlantis World gratis joc ca la aparate online

 

Game Art a creat aici o lume mitologica in culori vii si vibrante pentru un slot perfect. Jocul este cu siguranta foarte frumos, mai ramane intrebarea daca este bun sau rau cand vine vorba de distractie pentru fanii jocuri de pacanele. Este sau nu un joc distractiv? Raspunsul este DA, cu siguranta. Si nu doar ca este un joc bun este de cateva ori mai distractiv decat alte jocuri aparute la ora actuala.
Jocul are ca tematica lume asecreta de asub apele oceanului si simbolurile jocului sunt inspirate din acest loc. Fundalul jocului este marea, oceanul chiar el. Revenind la simboluri, acestea sunt leii de mare, regele Poseidon, frumoasa Amphitrite si simbolurile clasic ecu litere si numere. Toate acestea sunt create perfect si cu detalii, o adevarate incantare pentru ochii jucatorilor.
Acest slot are si un set de controale usor de stapanit si de invatat. Sa joci la acest aparat e usor ca mancatul unei prajituri si rundele bonus sunt fantastice. Runda de mini-pariu care iti permite sa dublezi castigurile va fi sigur pe placul celor care dadeu in dublaj la pacanele. In acest fel poti dubla banii in cateva secunde. Si nu mai spunem despre runda bonus care atunci cand vine ajuta la extinderea posibilitatilor de castig.

No comments

Leave a Reply