Alege Pacanele

Asgards Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Asgards Gold

Asgards Gold gratis joc ca la aparate onlineSlotul online Asgard’s Gold este jocul de pacanele bazat pe Zei nordici si este disponibil pe PlayPearls. Este timpul sa va amestecati cu legendele Viking precum Loki, Thor si Odin si puteti simti mania lor in timp ce incercati sa castigati premii mari.

Asgards Gold gratis joc ca la aparate online

 

Jocul se bazeaza pe marii zei cu o istorie Viking. Fundalul acestui joc este minimalist si rar si subliniaza actiunea rolelor. Aparand atentia asupra simbolurilor, exista o serie de imagini razboinice care se potrivesc tarii razboinicilor. Simbolurile de asteptat pe ecran sunt axe, razboinici, lupi, vase lungi si scuturi. Este un joc despre care Odin insusi poate fi fericit. Coloana sonora este mai atmosferica si ajuta la construirea tensiunii si este o interpretare perfecta a bataliei clasice nordice.

Caracteristicile jocului de pacanele Asgard’s Gold

Slotul online se bazeaza pe 20 de linii de plata si 5 role. Puteti juca pe mai multe linii de plata asa cum doriti. Numarul de linii de plata poate fi modificat cu usurinta prin clic pe butoanele de pe o parte a rolelor si inseamna ca puteti schimba mintea si puteti seta noile linii de plata asa cum doriti.

Fiecare linie de plata poate avea o moneda, iar valoarea monedei poate fi setata pornind de la 0,10 pana la 4,00. Cel mai mare pret este pentru rolele mari. Punga de comori este cel mai mare simbol platitor si este, de asemenea, scatter care ofera rotiri gratuite. Salbaticia este asgarda care are o coif cu coarne.

No comments

Leave a Reply