Alege Pacanele

Arcader

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Arcader

Arcader gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Arcader este modern ciar pentru tema cu retro aspect si poate fi descrisa ca amestec de masina de fructe traditionale cu un invadator din spatiu vechi.

Arcader gratis joc ca la aparate online

 

Jocul este setat in centrul planetei si exista un meteor care intra incet pe ecran. Aceasta este prin planete si cerul intunecat. Bobinele acestui slot elimina terenul si stau in mijlocul unui ecran. Fiecare bobina a fost realizata cu numarul mare de pixeli mai mici, acesti pixeli schimband culoarea pentru a dezvalui simbolurile. Fiecare simbol are o stralucire stralucitoare a culorii, iar simbolurile sunt vazute in sloturile clasice cum ar fi sapte, clopote si cirese. Exista o pista sonora care insoteste jocul cu coloana sonora electronica retro care joaca tot timpul si exista o femeie cu o voce usor robotizata care saluta jucatorul sa se bucure de fiecare victorie.

Caracteristicile jocului de cazino

Slot video are doua caracteristici diferite, acestea sunt salbatice cu spin gratuit si exista o runda de bonus mister. Chiar daca jocul nu arata ca alte jocuri standard, jocul este cu cinci role cu 15 linii de plata fixe. Pentru a juca, jucatorul decide cu privire la miza totala si acest lucru se opune alegerii pentru fiecare linie de castig.

Pentru a castiga, va trebui sa obtineti 3 simboluri in acelasi rand si se plateste incepand de la stanga spre dreapta. Bara este cel mai mare simbol platitor care da de 20 de ori miza totala obtinandu-se 5 la rand.

No comments

Leave a Reply