Alege Pacanele

Amazons Spear

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Amazons Spear

Amazons Spear gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Amazon Spear este alcatuit din lumea interesanta din Grecia Antica. Acesta este locul in care jucatorii se pot intalni cu razboinicii acerbati care au trait acel moment.

Jocul de noroc deschide jucatorul intr-o calatorie epica, unde are de asemenea sansa de a castiga mare si de a se amesteca cu amazoanele. Exista un razboinic inspaimantator care va fi aliat si poate ajuta jucatorul sa gaseasca comori care sunt ascunse in rolele acestui joc, pentru cineva care stie unde sa caute.

Amazons Spear gratis joc ca la aparate online

 

Cand vine vorba de imaginile sale, acest joc arata cel mai bine si exista detalii care pot fi admirate de oricine. Fundalul a fost decorat in stilul grecesc clasic, cu ornamente geometrice de piatra, cu coloanele inalte care incadreaza bobinele si pot ocupa suficient spatiu de ecran. Simbolurile arata detaliate si comanda gasita dedesubt, arata mai mult de baza.

Acest joc se bazeaza pe 25 de linii de plata cu 5 role. Aici vor aparea simbolurile jocului pentru ca jucatorul sa castige. Recompensa in numerar se bazeaza pe combinatia de simboluri disponibile pe joc si marimea pariului.

Simboluri de joc

Jocul de noroc Amazon Spear contine simboluri de baza si speciale. Simbolurile de baza sunt un As, Rege, Regina, Jack, 10 si 9. Recompensele se gasesc intre 5 si 150 de credite. Harpa si casca sunt printre simbolurile speciale. Spear este o salbaticie a jocului si orbul albastru este o risipa.

No comments

Leave a Reply