Alege Pacanele

Aladdins Treasure

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Aladdins Treasure

Aladdins Treasure gratis joc ca la aparate onlineAladdin’s Treasure slot game” este un jocuri de pacanele gratuit cu 5 role si 50 de linii castigatoare. Jocul este echipat cu multiplicatoare de premii, rotiri gratuite si caracteristici bonus. Jocul este perfect si a devenit cunoscut drept cel mai bun joc de aparat de pacanele pe care il poti juca si din care poti castiga grozav.

Aladdins Treasure gratis joc ca la aparate online

Aladdin’s Treasure slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 4 randuri, 5 role si 5 linii castigatiare. Vanatoarea de comori este coplesitoare, dar foarte interesanta. Liniile castigatoare sunt fixe, ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa stabilesti pariul la fiecare invartire a rolelor. Pariul variaza intre 0,01 si 0,50 pentru fiecare linie, ceea ce rezulta in 0,50 sau 25 de dolari. Jocul va aduce castiguri de fiecare data cand trei simboluri identice se afiseaza pe rolele aparatului de pacanele. Castigurile variaza intre x10 pariul plasat si pana la jackpot-ul de x1000 pariul plasat , lucru care se intampla atunci cand afisezi cinci simboluri cu Aladdin.

Jocul a fost bine creat si utilizeaza cea mai buna grafica. Fundalul prezinta bazarul arabesc plin de maruntisuri. Simbolurile sunt frumos realizate si prezinta un numar de personaje ale povestii: vrajitorul cel rau, printesa, duhul si Aladdin. Simbolurile clasice din joc au fost infrumusetate prin atingerea Orientului Mijlociu. Muzica de fundal este traditional arabeasca cu efecte sonore ce anunta castigurile.

No comments

Leave a Reply