Alege Pacanele

9 Stars Plus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

9 Stars Plus

9 Stars Plus gratis joc ca la aparate online9 Stars Plus este un joc de pacanele cu 3 tambururi, cu un total de 27 de linii de castig si, ca si ceilalti din grup, liniile castigatoare sunt de la stanga la dreapta. Daca strategizezi si esti norocos, jucatorii pot castiga mai mult de o linie, adica acestia sunt adunati. Este un joc de cazino minunat atat pentru jucatorii atat de varstnici cat si de noi. Desigur, numai numarul cel mai mare de pe linia castigatoare este luat in calcul.

9 Stars Plus gratis joc ca la aparate online

 

Este important sa retineti ca in cazul in care castigati pe toate cele 27 de linii ale jocului de pacanele, castigul se va dubla automat. Cu alte cuvinte, este vorba de 9 simboluri de joc identice pe trei role in orice moment al plasarii pariului. In acest joc particular, simbolul stea inlocuieste toate celelalte simboluri, deoarece ilumineaza toate campurile bonus. Jocul bonus este proiectat astfel incat sa inceapa numai cand toate cele 9 stele au fost aprinse pe teren. Este important ca un jucator sa-si primeasca castigul castigat prin castig atunci cand roata. Acest lucru poate fi de 15x, 12x, 10x, 7x sau chiar de 20x. Stelele sunt legate de anuntul pariurilor, fiecare avand un camp de bonus unic. In afara de stea, exista mai multe simboluri folosite in joc pentru a face mai usor sa se joace.

Simboluri

Simbolul stea are cel mai mare multiplicator de 50x, in timp ce diamantul urmeaza cu29x. Celelalte simboluri includ; rosu sapte, sapte galben si sapte albastre, care au toate multiplicatorul de 4 ori. Bara galbena, bara albastra si bara rosie au multiplicator 2x. Pe de alta parte, cel mai mic este ciresul care ofera un multiplicator de 1 ori.

No comments

Leave a Reply